TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Versio: 2.2
Päivämäärä: 25.5.2018

1. Johdanto

Tämän tietosuojakäytännön ("tietosuojakäytäntö") rekisterinpitäjä on Mangas Gaming Malta Limited, joka on Maltalle rekisteröity yritys ja jonka yritystunnus on C 46185 ja kotipaikka Level 3, Tagliaferro Business Centre, High Street c/w Gaiety Lane, Sliema, SLM1551, Malta.

Tietosuojavastaava: Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa suoraan yhteyttä tietosuojavastaavaamme, kirjoita osoitteeseen Privacy.team@betclicgroup.com

Monte Carlo Casino ("me", "meitä", "meidän", "Monte Carlo Casino") on Betclic Everest Group -konsernin ("konserni") toiminimi. Mangas Gaming Malta Ltd ylläpitää www.expekt.com-sivustoa ja kaikkia sen alisivustoja ("sivusto"). Lisensoidut yritykset, joihin Monte Carlo Casinon toiminimi lukeutuu, käsittävät kaikki konserniin lukeutuvat holding-yhtiöt, sivuliikkeet ja muut yritykset.

Meillä on käytössä tiukat turvatoimet henkilötietojesi suojaamiseen ja suhtaudumme vakavasti sivustomme käyttäjien ja asiakkaidemme ("sinä", "sinua" "sinun") tietosuojaan.

Tässä tietosuojakäytännössä henkilötiedoilla viitataan luonnolliseen henkilöön liittyviin tietoihin, joiden perusteella henkilö on tunnistettavissa suoraan tai epäsuoraan. Kerromme tässä tietosuojakäytännössä sivustojemme käyttäjille, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilötietoja ja mitä oikeuksia käyttäjillä on henkilötietoihinsa liittyen. Tietosuojakäytäntöä aletaan soveltaa, kun vierailet Monte Carlo Casinon sivustoissa, käytät mobiilitarjontaamme, rekisteröidyt palveluidemme ("palvelut") käyttäjäksi avaamalla pelitilin ("tili") tai otat meihin yhteyttä.

Kunnioitamme tietosuojaasi, joten henkilötietojasi käyttävät ainoastaan Monte Carlo Casino, konsernin muut yritykset ja valikoidut kolmannet osapuolet tietosuojasääntöjen mukaisesti meillä avaamasi tilin hallinointiin, asiakasprofiilien luomiseen, sivuston tietoturvan takaamiseen, markkinointiviestien lähettämiseen ja palveluiden saattamiseksi käyttäjille.

Monte Carlo Casino noudattaa henkilötietojen suojaamisessa ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvässä sähköisessä viestinnässä EU:n tietosuoja-asetusta 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) sekä muita kansallisia sääntöjä ja kansallista lainsäädäntöä, jotka ovat voimassa tai tulevat voimaan tämän tietosuojakäytännön soveltamisaikana (yhdessä näistä käytetään nimitystä "tietosuojalainsäädäntö").

Huomaathan, että voit antaa meille, konsernimme yritykselle tai yhteistyökumppanillemme suostumuksen käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin ja että jos kiellät markkinoinnin, se ei vaikuta sinulle tarjottuihin palveluihin .

Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tietosuojasta ja yksityisyydensuojasta, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme.

2. Mitä henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen niitä kerätään

Keräämillämme tiedoilla varmistetaan se, että asiakkaamme saavat käyttöönsä turvallisen ja helppokäyttöisen sivuston. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman hyviä palveluita ja taata, että vedonlyönti ja rahapelien pelaaminen sivustollamme hauskaa! Jos alamme kerätä merkittävästi erilaisia henkilötietoja tai muutamme tietojen käyttötapaa huomattavasti, ilmoitamme siitä sinulle ja voimme myös muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.

A. Henkilötietojen käsittely palveluiden tarjoamiseksi

Kun käytät sivustojamme tai mobiilitarjontaamme, rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi avaamalla tilin tai otat meihin yhteyttä, keräämme seuraavia tietoja:

  • Rekisteröitymistiedot Nämä ovat tietoja, joita annat meille tiliä avatessasi. Keräämme erityisesti seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, asuinpaikka, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli, valuutta, passin tai henkilökortin numero, kansalaisuus ja synnyinpaikka. Lisäksi säilytämme valitsemaasi kirjautumistunnusta, joka muodostuu käyttäjätunnuksesta, salasanasta ja vastauksesta turvakysymykseen. Pyydämme sinulta myös seuraavia tietoja, kun rekisteröidyt alustavasti ja ennen kuin olet täysin rekisteröitynyt asiakkaaksi: titteli, etunimi, sukunimi, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Säilytämme näitä tietoja, jotta voimme tarjota sinulle esitäytetyn rekisteröitymislomakkeen, jos päätät täysin rekisteröityä asiakkaaksemme.

  • Maksutiedot ja henkilöllisyystodistus . Lisäksi pyydämme sinua antamaan tiedot maksutavasta ja maksuvälineestä (esimerkiksi pankkisiirto, luottokortti tai muu hyväksytty maksutapa), jotta voit suorittaa maksuja tililtäsi. Ennen kuin teet ensimmäisen noston tililtäsi, pyydämme sinua toimittamaan meille kopion virallisesta henkilöllisyystodistuksesta (esimerkiksi passi, ajokortti tai muu hyväksytty henkilöllisyystodistus), jotta voimme vahvistaa antamiesi tietojen paikkansapitävyyden. Voimme pyytää sinua toimittamaan myös muita sinua koskevia tietoja tai asiakirjoja, kuten selvityksen varallisuuden tai varojen lähteestä, jos rahanpesun estämistä koskevat velvoitteemme niin edellyttävät. Voimme käyttää antamiasi henkilötietoja petostarkistusten tekemiseen ja lakisääteisten sääntelyvelvollisuuksiemme täyttämiseen. Antamiasi henkilötietoja voidaan luovuttaa luottotietoyrityksille ja petostentorjuntavirastoille, jotka voivat arkistoida näitä tietoja. Tämän tarkoituksena on ainoastaan henkilöllisyytesi varmentaminen – luottotarkistuksia ei suoriteta eikä luottoluokituksesi muutu. Lisäksi voimme tallentaa asiakaspalveluun saapuvia puheluita ja käyttää tallenteita koulutustarkoituksiin. Voimme luovuttaa henkilötietoja viranomaismääräyksestä ja/tai sovellettavan lainsäädännön niin vaatiessa.

  • Tekniset tiedot . Kun käytät mobiilitarjontaamme, keräämme sinusta seuraavia tietoja: IP-osoite, palveluntarjoaja ja käytetyn verkkoselaimen tyyppi/versio.

Tarvitsemme edellä mainittuja tietoja, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden kirjautua sivustoomme ja että voimme varmistaa täysi-ikäisyytesi, kehittää palveluitamme ja pitää sinut ajan tasalla sinua mahdollisesti kiinnostavista palveluista. Käytämme myös paikannustyökaluja saadaksemme IP-osoitteesi ja verrataksemme sitä käyttäjätunnukseesi, jotta voimme estää petosyrityksiä ja luoda kirjausketjun. Käytämme useimpien verkkosivustojen tapaan lokitiedostoja. Kerättyjä tietoja ovat IP-osoitteet, selaintyyppi, internetpalveluntarjoaja, saapumis- ja poistumissivu, alustatyyppi, päivämäärä- ja aikaleima sekä klikkausten määrät, joilla analysoidaan trendejä, hallinnoidaan sivustoa, jäljitetään käyttäjän liikkumista sivustossa ja kerätään yleisluonteista väestötietoa yhdistettyä käyttöä varten.

Näiden tarkoitusten lisäksi keräämme ja käsittelemme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

· jotta voimme lähettää sinulle tiedotteita palvelumuutoksista, teknisistä päivityksistä, ylläpitotoimista, jotka aiheuttavat käyttökatkoja palveluihimme, ja muutoksista sivuston käyttösääntöihin ja -ehtoihin

  • jotta voimme tarjota sinulle asiakastukea, kun otat meihin yhteyttä

· jotta voimme luoda pelaajaprofiileja ja mahdollistaa sivuston palveluiden käytön ja pelitilien hallinnoimisen

· jotta voimme estää vilpillistä ja laitonta toimintaa ja urheilupelien luotettavuutta vaarantavaa toimintaa

  • jotta voimme valvoa valituksia ja kiistoja

  • jotta voimme välittää viranomaispyyntöjä hätätoimenpiteiden yhteydessä.

B. Henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksissa

Monte Carlo Casino tai kolmas osapuoli voi käyttää joitakin henkilötietojasi viestintään sekä mainosten, tiedotteiden ja kaupallisten viestien lähettämiseen, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi palvelun aktivoinnin yhteydessä tai pelitilin aktivoinnin jälkeen.

Käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle tervetuloviestin Monte Carlo Casinolle. Voimme lähettää sinulle satunnaisesti sähköpostiviestejä, kirjeitä ja tekstiviestejä, jotka sisältävät erikoistarjouksia, teknisiä tiedotteita ja muuta palveluihimme ja konserniemme yrityksien palveluihin liittyvää tietoa, jos olet antanut siihen suostumuksesi etukäteen. Jos haluat poistua postituslistaltamme, voit tehdä sen helposti joko muuttamalla tilisi asetuksia tai napsauttamalla peruutuslinkkiä sähköpostiviestin alalaidassa. Jos olet suostunut vastaanottamaan tarjouksia Monte Carlo Casinolta ja/tai sen yhteistyökumppaneilta alustavan rekisteröitymisen yhteydessä kirjautumissivulla ja haluat myöhemmin poistua postituslistalta, voit napsauttaa sähköpostiviestissä olevaa peruutuslinkkiä. Jos et enää halua vastaanottaa tekstiviestejä, voit peruuttaa tilauksen helposti noudattamalla tekstiviestissä olevia ohjeita. Jos olet antanut suostumuksen kaupallisten tarjousten vastaanottamiseen valikoiduilta yhteistyökumppaneiltamme, voit poistua postituslistalta muuttamalla asetuksia oman tilisi uutiskirjekohdassa.

Näiden tarkoitusten lisäksi käsittelemme tietojasi seuraavien syiden vuoksi:

· jotta voimme lähettää sinulle mainoksia, tiedotteita ja kaupallisia tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua

  • jotta voimme toteuttaa suoria ja epäsuoria myyntitoimenpiteitä

· jotta voimme tehdä markkina- ja asiakastyytyväisyystutkimuksia palveluidemme, sivustomme ja mobiilitarjontamme laadusta.

C. Henkilötietojen käsittely oikeutetun edun perusteella

Kohdassa A mainittuja henkilötietoja voidaan käsitellä myös automatisoidusti tietosuoja-asetuksen 6 artiklan kohdan f mukaisesti palveluiden käytön seuraamiseksi esimerkiksi lokitiedostojen avulla. Kerättyjä tietoja ovat IP-osoitteet, selaintyyppi, internetpalveluntarjoaja, saapumis- ja poistumissivu, alustatyyppi, päivämäärä- ja aikaleima sekä napsautusten määrät, joilla jäljitetään käyttäjän liikkumista sivustossa ja kerätään yleisluonteista tietoa yhdistettyä käyttöä varten.

Käsittelemme näitä tietoja seuraavien tarkoitusten vuoksi:

  • analysoidaksemme trendejä ja hallinnoidaksemme sivustoa, jotta voimme parantaa palveluidemme laatua

  • pitääksemme sinut ajan tasalla palveluistamme, jotka voivat kiinnostaa sinua

  • parantaaksemme sivustomme tehokkuutta ja turvallisuutta

  • saattaaksemme loppuun Monte Carlo Casinon osittaisen tai koko liiketoiminnan mahdollisen sulauttamisen, myynnin tai siirron, johon liittyy henkilötietojen siirtäminen sopimukseen liittyvälle kolmannelle osapuolelle osana kauppaa. Meidät tai liiketoimintamme osan ostavalla taholla on oikeus jatkaa henkilötietojesi käyttämistä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ellei sinulle ilmoiteta muuta.

3. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Suhtaudumme tietosuojalainsäädäntöön liittyviin velvollisuuksiimme vakavasti ja varmistamme, että keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain silloin, kun meillä on siihen oikeusperuste.

Kun olet antanut meille henkilötietojasi, suojaamme ne, säilytämme niitä turvallisesti tietokannassamme ja käytämme niitä vain niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty.

Käsittelemme henkilötietoja kappaleen 2 kohdassa A lueteltuihin tarkoituksiin pääasiassa palveluiden toimittamiseen eli täyttääksemme sopimusvelvoitteemme tai lakisääteiset sääntelyvelvollisuutemme, jotka liittyvät rahanpesulakeihin sekä verkkopelaamista ja vedonlyöntiä koskevaan lainsäädäntöön. Jos et toimita meille tietoja näihin tarkoituksiin tai toimitat meille puutteellisia tai virheellisiä tietoja, emme voi tarjota sinulle palveluitamme, koska silloin rikkoisimme lakisääteisiä velvollisuuksiamme.

Henkilötietojen käsittely kappaleen 2 kohdassa B lueteltuihin markkinointitarkoituksiin perustuu etukäteen antamaasi suostumukseen. Tietojen antaminen markkinointitarkoituksiin on vapaaehtoista, eikä tietojen käytön kieltäminen vaikuta kanssamme tekemääsi sopimukseen. Muistutamme kuitenkin, että tietojen antaminen markkinointitarkoituksiin auttaa meitä parantamaan palveluamme ja lähettämään sinua mahdollisesti kiinnostavia tarjouksia. Voit milloin tahansa tarkistaa ja peruuttaa suostumuksesi, jonka olet antanut henkilötietojesi käytölle markkinointitarkoituksiin (tämä onnistuu oman tilisi uutiskirjekohdassa).

Jos et anna suostumustasi henkilötietojen käytölle markkinointitarkoituksiin tai peruutat suostumuksesi, henkilötietojasi käytetään vain kappaleen 2 kohdissa A ja C mainittuihin tarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittely kappaleen 2 kohdassa C mainittuihin tarkoituksiin perustuu Monte Carlo Casinon oikeutettuun etuun eli mainittujen taloudellisten toimenpiteiden suorittamiseen. Näiden vastapainona on oma etusi, koska tietojasi käsitellään ainoastaan siinä määrin kuin se on tarpeellista.

Henkilötietojen käsittely oikeutetun edun perusteella ei ole pakollista, ja voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tässä tietosuojakäytännössä neuvotulla tavalla.

4. Oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin ja hallinnoida henkilötietoja

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy.team@betclicgroup.com. Pyrimme vastaamaan kaikkiin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön saapumisesta. Huomaathan, että meidän täytyy varmentaa henkilöllisyytesi ennen pyyntösi käsittelyä.

Sinulla on lainsäädännön mukaan oikeus:

o muuttaa tai oikaista henkilötietojasi, jotka ovat muuttuneet tai vanhentuneet

o pyytää tietoa siitä, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme

o vastustaa henkilötietojesi käsittelyä rekisteröitymisesi jälkeen. Huomaathan, että meidän on kuitenkin noudatettava etärahapelejä ja rahanpesun estämistä koskevaa lainsäädäntöä, kun tililläsi on suoritettu rahatapahtumia.

o tehdä valitus Maltan valvontaviranomaiselle tai oman kotimaasi (EU-jäsenvaltion) valvontaviranomaiselle, jos epäilet meitä tietosuojaloukkauksesta

o pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Monte Carlo Casinolla on kuitenkin rahanpesulakien perusteella velvollisuus säilyttää kaikkia tietoja vähintään viisi vuotta tilin sulkemisen jälkeen. Tietosi voidaan poistaa pysyvästi vasta tämän ajan kuluttua. Kun pyydät meitä poistamaan tietosi, tilisi suljetaan eikä tietoja käsitellä muuhun kuin rekisterinpitäjän lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseen.

o pyytää rajoittamaan tietojesi käsittelyä, kun: i) henkilötiedot eivät mielestäsi ole oikein, mutta Monte Carlo Casino ei ole vielä ehtinyt korjata tietoja tai todentaa niiden oikeellisuutta, ii) käsittely on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan henkilötietojasi, iii) Monte Carlo Casino ei enää tarvitse henkilötietojasi, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi tai puolustamiseksi tai iv) olet vastustanut oikeutettuun etuun perustuvaa käsittelyä ja sinun ja Monte Carlo Casinon välillä on erimielisyys siitä, onko meillä oikeutettu etu jatkaa käsittelyä.

o saada pääsy henkilötietoihisi ja pyytää meiltä kopiota antamistasi tiedoista jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, kun henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen tai siihen, että tietojen käsittely on välttämätöntä palveluiden toimittamiseksi ja henkilötietoja käsitellään automatisoidusti.

Sinulla on oikeus kieltää markkinointiviestien vastaanottaminen meiltä ja/tai yhteistyökumppaneiltamme.

5. Henkilötietojen vastaanottajat

Teemme yhteistyötä pankkien ja yritysten kanssa, jotka vastaavat luottokorttien varmentamisesta ja sähköisestä maksamisesta, joten henkilötietosi ovat näiden tahojen käytettävissä. Näillä yrityksillä on kuitenkin oikeus käyttää tietoja ainoastaan maksutapahtumien käsittelyyn tai oikeudelliseen tutkintaan (esimerkiksi rahanpesuepäilyjen yhteydessä). Voimme lisäksi tehdä yhteistyötä tietojen käsittelijöiden ja yritysten kanssa, jotka tarjoavat tietoturvaan, iän todentamiseen ja tunnistautumiseen liittyviä palveluita voidaksemme täyttää lakisääteiset velvollisuutemme. Näillä yrityksillä voi olla pääsy henkilötietoihisi, jotta ne voivat käsitellä tarvittavia tietoja ja ylläpitää sivuston turvallisuutta. Yrityksillä, joihin luotamme näiden palveluiden toimittamisessa, on tiukat henkilötietojen käsittelyä koskevat tietosuojakäytännöt. Noudatamme kohtuullisia ja tarpeellisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Emme luovuta tietoja voittojesi tai häviöidesi määrästä kenellekään ulkopuoliselle, ellei lainsäädäntö edellytä meitä luovuttamaan näitä tietoja viranomaisille. Siksi sinulla on velvollisuus ilmoittaa itse voitoistasi oman maasi veroviranomaisille. Pidätämme oikeuden luovuttaa hallussamme olevia asiakkaiden henkilötietoja maksupalveluiden välittäjille sekä julkisille ja sääntelyviranomaisille, mikäli se on tarpeen oikeudellisen tutkinnan vuoksi tai tilanteissa, joissa meillä on syytä epäillä vilpillistä tai rikollista toimintaa, voidaksemme täyttää petos- ja rahanpesulakien sekä muun lainsäädännön mukaiset velvoitteemme.

Tässä tietosuojakäytännössä sääntelyelimellä tarkoitetaan mitä tahansa viranomaista, joka on myöntänyt Betclic Everest Groupiin kuuluvalle yritykselle etärahapelejä koskevan luvan. Tällä tarkoitetaan myös sääntely- ja urheiluelimiä, jotka vastaavat eri urheilulajien ja/tai kisojen integriteettiä koskevista sääntelytoimista, sääntöjen toteutumisesta ja rikollisen toiminnan havaitsemisesta. Betclic Everest Groupilla ja/tai siihen kuuluvilla yrityksillä on oikeus tehdä yhteistyötä ja sopimuksia tällaisten sääntelyelinten kanssa ja luovuttaa niille asiakastietoja, jos on syytä epäillä, että sääntöjä tai lakia on rikottu tai kyseisen urheilulajin tai kisan integriteetti on vaarassa. Näillä elimillä on tämän jälkeen oikeus käyttää henkilötietojasi rikkeiden tutkintaan ja toimenpiteiden suorittamiseen omien käytäntöjensä mukaisesti.

Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi edellä olevassa kohdassa 2 mainittuihin tarkoituksiin kolmansille osapuolille, jotka toimivat seuraavilla aloilla:

  • IT- ja tietoliikennejärjestelmien asennus ja ylläpito

  • asiakastuki sekä markkinoinnin ja mainonnan palvelut (esim. call centerit)

  • asiakasviestinnän tulostaminen ja postittaminen.

Kattava luettelo henkilötietojen käsittelijöistä on saatavilla pyynnöstä osoitteesta privacy.team@betclicgroup.com.

Asiakkaiden antamia henkilötietoja voidaan säilyttää ja/tai käsitellä niissä maissa, joissa yhteistyökumppaneillamme, toimittajillamme, sivuliikkeillämme tai edustajillamme on toimitilat mukaan lukien Euroopan talousalueen ulkopuoliset maat. Kun tietoja siirretään EU:n ulkopuolelle eikä Euroopan komissio ole määritellyt kyseisen maan tietosuojaa riittäväksi, huolehdimme henkilötietojesi suojaamisesta sopivilla ja tarvittavilla turvatoimilla. Henkilötietosi siirretään sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimusten ja velvoitteiden mukaisesti. Monte Carlo Casino noudattaa kaikkia tarvittavia toimia varmistaakseen, että aina kun henkilötietoja siirretään, niitä siirretään ainoastaan konsernin sisällä tai konsernin valikoiduille yhteistyökumppaneille, joiden tietosuoja- ja yksityisyyskäytännöt ovat riittävällä tasolla sijainnista riippumatta.

Monte Carlo Casino voi myös siirtää henkilötietojasi kolmanteen maahan EU:n ulkopuolella, jos Euroopan komissio on päättänyt, että kyseinen kolmas maa, alue tai jokin tällaisen maan osa tarjoaa riittävän tietosuojan tason.

Tietojen siirtämisessä Yhdysvaltoihin sovelletaan EU-US Privacy Shield -järjestelyä.

Monte Carlo Casino on vastuussa ainoastaan omasta tietosuoja- ja evästekäytännöstään eikä voi taata niiden kolmansien osapuolien tietosuojan tasoa, joilla voi olla linkkejä sivustossamme. Suosittelemme, että kun siirryt ulkoiselle sivustolle sivustostamme olevan linkin kautta, perehdyt huolellisesti tämän uuden sivuston tietosuojaselosteeseen. Emme vastaa tiedoista, joita luovutat kolmannen osapuolen sivustoissa.

6. Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joihin tiedot on kerätty tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Asiakkaanamme voit sulkea tilisi milloin tahansa. Kun tilisi on suljettu, säilytämme henkilötietojasi, jotka on kerätty kappaleen 2 kohdassa A ja C lueteltuihin tarkoituksiin, vähintään viisi vuotta. Poikkeuksen muodostavat tilanteet, joissa tietojen säilyttäminen on välttämätöntä oikeudellisen vaateen nostamiseksi tai siihen vastaamiseksi, viranomaiset pyytävät tietoja tai meidän täytyy täyttää rahanpesu-, vero- ja arvonlisäverolakien vaatimukset. Rahaliikenteeseen liittyviä tietoja säilytetään vielä toiset viisi vuotta vero- ja arvonlisäverolakien vaatimusten täyttämiseksi. Käytämme tietojasi ainoastaan siinä tapauksessa, että viranomaiset pyytävät niitä petosten tai muun laittoman toiminnan tutkinnan yhteydessä. Tämä on ainoa poikkeus henkilötietojesi käyttöön, kunnes ne poistetaan pysyvästi arkistostamme.

Henkilötietoja, jotka on kerätty kappaleen 2 kohdan B mukaisiin markkinointi- ja kyselytutkimustarkoituksiin, säilytetään niin kauan kuin sopimuksesi Monte Carlo Casinon kanssa on voimassa, ja poistetaan 24 kuukautta sopimuksen päättymisen jälkeen.

7. Automatisoitu käsittely

Käytämme automatisoituja järjestelmiä asiakkaidemme valvontaan ja tarkistuksiin voidaksemme suojella asiakkaitamme, estääksemme petoksia ja suojellaksemme mainettamme sekä täyttääksemme lakisääteiset etärahapelejä ja rahanpesun estämistä koskevat velvollisuutemme. Nämä järjestelmät auttavat meitä tunnistamaan asiakkaita, kun tilanne vaatii erityistä huomiota. Kaikki toimenpidepäätökset ovat kuitenkin ihmisen arvioimia ja tekemiä.

8. Alaikäisten suojaaminen

Verkkorahapeli- ja vedonlyöntipalveluidemme käyttö on ehdottomasti kielletty alle 18-vuotiailta henkilöiltä tai henkilöiltä, jotka ovat alaikäisiä käyttämään verkkorahapeli- ja vedonlyöntipalveluita oman kotimaansa lainsäädännön mukaan. Tämän johdosta alaikäiset eivät voi rekisteröityä sivustomme tai mobiilitarjontamme käyttäjiksi, eikä heidän tule luovuttaa meille mitään henkilötietoja. Pyydämme asiakkailta henkilöllisyystodistuksen osana iänvarmistamisprosessiamme.

Jos havaitsemme alaikäisen lyövän vetoa Monte Carlo Casinon palvelussa, hänen voittonsa takavarikoidaan ja tilinsä jäädytetään välittömästi. Monte Carlo Casino pidättää oikeuden suorittaa turvatarkistuksia henkilöllisyyden ja iän todentamiseksi. Hyväksymällä tietosuojakäytäntömme annat meille luvan suorittaa turvatarkastuksia, joihin voi kuulua luottoraporttien tilaaminen tai antamiesi tietojen tarkistaminen kolmannen osapuolen tietokannoista.

9. Evästeet

Mikä eväste on?

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka selain tallentaa laitteellesi, kun vierailet verkkosivustossa. Verkkoselaimesi lähettää näitä evästeitä takaisin alkuperäiselle verkkosivustolle aina kun vierailet sivustossa tai toiselle sivustolle, joka tunnistaa evästeet. Käytämme evästeitä sivustossamme, jotta sivustoa on mahdollisimman helppo käyttää ja jotta voimme optimoida ja personoida palveluitasi. Sivu esimerkiksi latautuu nopeammin, kun osa sisällöstä on tallennettuna selaimeesi. Kun tunnistamme sinut, voimme tarjota sinulle räätälöityä sisältöä. Lisätietoa evästeistä ja niiden hallinnasta on esimerkiksi osoitteessa www.allaboutcookies.org (englanniksi).

Sivustossamme käytetään erityyppisiä evästeitä, joilla jokaisella on oma tarkoituksensa.

Välttämättömät evästeet

Nämä evästeet mahdollistavat sivuston päätoimintojen käytön ja suojattuihin osioihin pääsyn (esimerkiksi omalle tilillesi pääsyn). Ilman näitä evästeitä verkkosivustomme ei toimi normaalisti. Nämä evästeet myös takaavat verkkosivuston turvallisuuden Monte Carlo Casinolle ja sen käyttäjille. Esimerkiksi istuntoevästeet valvovat yhteysaikaasi. Siksi sinua pyydetään kirjautumaan uudelleen sivustoon tietyn ajan kuluttua. Joskus käytämme myös pysyviä tunniste-evästeitä, jotka rekisteröivät käyttäjätunnuksesi (mutta eivät salasanaasi). Kun seuraavan kerran käytät sivustoa, eväste täyttää valmiiksi käyttäjätunnuskentän.

Analyyttiset evästeet

Näiden evästeiden avulla pystymme mittaamaan sivuston käyttäjämääriä ja selvittämään sivuston käyttötapoja ja sitä, miten käyttäjät reagoivat ehdotettuihin tuotteisiin. Kerätty tieto siis auttaa meitä parantamaan sivustoa ja käyttökokemusta. Kerätty tieto on täysin anonyymiä ja sitä käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin. Käytämme tähän tarkoitukseen ulkopuolista palvelua eli Google Analyticsia. Jos et halua, että Google Analytics kerää tai käyttää tietojasi, voit kieltää sen selaimestasi Googlen oman sivun kautta (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Toiminnalliset evästeet

Nämä evästeet mahdollistavat sen, että voit räätälöidä sivustomme käyttökokemusta (esimerkiksi muistutukset ensimmäisestä talletuksesta ja siirtyminen omaan lempiosioosi sivustossa). Näiden evästeiden avulla voimme lähettää sinulle tietoa erikoistarjouksista sijaintisi perusteella. Ne mahdollistavat myös muita toimintoja, jotka olet ottanut käyttöön. Voimme käyttää evästeitä myös seurataksemme liikennettä palvelinten välillä ja mitata tällä tavoin latausaikoja. Joskus selaimeesi tai laitteellesi tallennetaan tietoa, jotta usein käyttämäsi toiminnot latautuvat automaattisesti ja reagoivat nopeammin.

Mainosevästeet

Näitä evästeitä käytetään mainosten näyttämiseen sinua kiinnostavista aiheista, kun liikut verkossa. Niitä käytetään myös rajaamaan mainosten näyttökertoja ja mittaamaan mainosten tehoa. Teemme yhteistyötä web-suunnittelijoiden, mainostajien ja palveluntarjoajien kanssa, kun mainostamme Monte Carlo Casinoa muissa verkkosivustoissa. Monte Carlo Casino voi käyttää selailutietojasi, joita yhteistyökumppanimme eväste on kerännyt. Kerätty tieto on täysin anonyymiä ja sitä käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin. Näytetyt banner-mainokset ovat personoituja.

Evästeet laitetunnisteet, jotka takaavat maksuliikenteen turvallisuuden

Kun teet talletuksen verkkosivustossa, Monte Carlo Casino tai sen lukuun toimivat palveluntarjoajat voivat käyttää evästeitä, joilla kerätään tietoa laitteestasi. Tarkoituksena on tunnistaa käytetty laite (tietokoneen, tabletin tai puhelimen tekniset ominaisuudet) maksuliikenteen turvaamiseksi (petosten estäminen). Tähän tarkoitukseen käytetään evästeitä ja laitetunnisteita. Sinulle ilmoitetaan asiasta, kun saavut verkkosivustoon. Kun jatkat verkkosivustomme käyttämistä, hyväksyt tietojesi keräämisen ja tunnisteiden luomisen.

Evästeiden hallinta

Tällä hetkellä evästeasetusten hallinta ei ole mahdollista yksittäisillä verkkosivustoillamme, mutta voit hallita evästeitä omassa selaimessasi. Suosittelemme, että et estä tai poista evästeitä, koska se voi rajoittaa käyttämiesi verkkosivustojen käyttökokemusta. Evästeitä hallitaan yleensä selaimen asetuksien kautta. Alla on lisätietoa yleisimmistä selaimista: Firefox Internet Explorer Chrome Opera Safari

10. Tietoturva

Monte Carlo Casino suojaa kaikin mahdollisin keinoin yksityisyyttäsi ja estää ulkopuolisten pääsyn henkilötietoihisi, jos et ole antanut tietojen käytölle suostumustasi. Monte Carlo Casino ei kuitenkaan ota vastuuta tilanteista, joihin se ei voi vaikuttaa, kuten luonnonkatastrofeista, sähkökatkoista tai lakoista.

Asiakkaanamme ymmärrät varmasti liiketoimintamme kehittyvän luonteen teknologisten innovaatioiden myötä. Vaikka pyrimme aina tekemään parhaamme varmistaaksemme henkilötietojesi suojaamisen, emme voi taata, että palvelumme toimisivat aina virheettä. Jos nämä virheet vaikuttavat henkilötietojesi yksityisyyteen, emme ole velvollisia vahingonkorvauksiin tai vastaaviin.

Voimme käyttää henkilötietojasi tarvittavien petostarkistusten suorittamiseen. Antamiasi henkilötietoja voidaan luovuttaa luottotietotoimistoille ja petostentorjuntavirastoille, jotka voivat arkistoida näitä tietoja. Tämän tarkoituksena on ainoastaan henkilöllisyytesi varmentaminen – luottotarkistuksia ei suoriteta eikä luottoluokituksesi muutu.

Suosittelemme, että et luovuta henkilötietojasi tuntemattomille kolmansille osapuolille livechatissa. Muista, että henkilötietosi ovat luottamuksellista tietoa, joten harkitse tietojen luovuttamista tarkkaan.

11. Lokitiedostot

Käytämme muiden perusverkkosivustojen tapaan lokitiedostoja. Kerättyjä tietoja ovat IP-osoitteet, selaintyyppi, internetpalveluntarjoaja, saapumis- ja poistumissivu, alustatyyppi, päivämäärä- ja aikaleima sekä napsautusten määrät, joilla analysoidaan trendejä, hallinnoidaan sivustoa, jäljitetään käyttäjän liikkumista sivustossa ja kerätään yleisluonteista väestötietoa yhdistettyä käyttöä varten.

12. Tietojen salaus

Kaikki tietokoneesi ja Monte Carlo Casinon välillä verkossa kulkevat luottamukselliset tiedot siirretään vahvaa salausta käyttäen. Monte Carlo Casino käyttää turvallista ja testattua salaustekniikkaa, jolle on myönnetty sertifikaatti.

13. Muut turvatoimet

Kun käyttäjät lähettävät Monte Carlo Casinolle tietoa sivuston kautta, tiedot suojataan sekä verkossa että sen ulkopuolella. Kun rekisteröitymislomake pyytää käyttäjää antamaan luottamuksellista tietoa (kuten luottokortin numeron), tieto salataan ja suojataan käyttämällä Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa. Kun olet suojatulla sivulla (esimerkiksi talletussivullamme), näet lukitun lukon kuvan osoiterivillä. Lukko on auki, kun liikut sivuilla, joilla ei tarvitse antaa luottamuksellisia tietoja. Kaikki sivustomme ja mobiilitarjontamme kautta suoritetut maksut salataan EU-lainsäädännön ja -sääntöjen mukaisesti.

Verkossa käytämme tietojen suojaamiseen SSL-salausta ja lisäksi suojaamme tiedot myös verkon ulkopuolella. Luottamuksellisten tietojen lisäksi kaikkia muitakin käyttäjätietoja säilytetään turvallisesti toimipisteissämme. Pääsy henkilötietoihin on ainoastaan Monte Carlo Casinon työntekijöillä ja alihankkijoilla. Työntekijämme ja alihankkijamme saavat säännöllisesti tietoa turvallisuuteen liittyvistä parhaista käytännöistä ja turvatarkastuksia tehdään säännöllisesti. Henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka ovat turvallisessa ympäristössä.

14. Yritys- ja liiketoiminnan muutokset

Mikäli konsernimme yritysrakenne muuttuu esimerkiksi fuusion, yritysoston tai osittaisen yritysoston vuoksi, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot kuuluvat osaksi kauppaa tai siirtoa. Tiedotamme henkilötietojen siirrosta asiakkaille etukäteen käytäntöjemme mukaisesti.

15. Muutokset

Meidän voi olla tarpeen milloin tahansa muuttaa sivustoa, mobiilitarjontaa, talon sääntöjä sekä palveluitamme koskevia käyttöehtoja sekä tietosuoja- ja evästekäytäntöä. Ilmoitamme kaikista muutoksista käyttäjille. Muutosten tarkoitus voi olla käyttäjäprosessien yksinkertaistaminen tai turvatoimien vahvistaminen, jotta voimme täyttää tulevien teknologisten innovaatioiden vaatimukset. Tällaisissa tapauksissa sivustoomme rekisteröityneiden asiakkaiden käyttäjätunnukset ja salasanat säilyvät ennallaan, eivätkä muutokset edellytä toimenpiteitä käyttäjiltä. Sivuston, mobiilitarjonnan, talon sääntöjen sekä palveluitamme koskevia käyttöehtojen sekä tietosuoja- ja evästekäytäntöjen käytön jatkaminen katsotaan niiden hyväksymiseksi. Jokaisella asiakkaalla on velvollisuus säännöllisesti tarkistaa talon säännöt, käyttöehdot sekä tietosuoja- ja evästekäytännöt päivitysten varalta.